Verpakking ontwerp / Package design

Verpakking ontwerpSuccesvol zijn in retail betekent een succesvol packaging design ofwel grafisch verpakkingsontwerp. Een goed doordacht verpakkingsontwerp is dus belangrijk om opgemerkt te worden.

75% van de consumenten neemt een aankoopbeslissing pas op de winkelvloer, emotie is dus belangrijk bij het kopen van een product. Een verpakkingsontwerp vertaalt in woord en beeld de verkoopargumenten. Dit geldt zowel bij een stand-alone product als bij een gehele productlijn.

Doordat private labels sterk opkomen, staan A-merken steeds meer onder druk in de hevige concurrentiestrijd om de consument. Kleinere merken hebben veel minder marketing budget om zich grote reclame campagnes te kunnen permitteren. Een goed verpakkingsontwerp is dus belangrijker dan ooit om opgemerkt te worden door uw doelgroep. Voor kwalitatief goed verpakkingsontwerp welke ook betaalbaar is, kan Lachman Media zeker iets voor u betekenen.

De boodschap welke op het verpakkingsontwerp overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk 'pakkend' en bondig zijn. Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden.

Lachman MediaOver het bedrijf

Lachman Media is al meer dan 11 jaar actief op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp.

Uniek is bij Lachman Media de combinatie van hoge professionele kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs voor klein ondernemers en zelfstandigen.


Omgeving

Den Haag

Amsterdam

Rotterdam

Leiden

Rijswijk

Zoetermeer

Delft

Contact infoEmail en telefoon

Lunterenstraat 54
     2573 PP Den Haag

  www.lachman-media.nl

  info@lachman-media.nl

 Eerst mailen