ICT oplossingen

Lachman Media ICT-diensten is gespecialiseerd in het bedenken, realiseren, onderwijzen en onderhouden van simpele maar slimme IT infrastructuren. Dit op de meest voordelige wijze mogelijk, en daarom zeer aantrekkelijk voor de startende onderneming. Wij richten ons op het creëren van ICT loplossingen voor kleine en midden zakelijke maar ook particuliere omgevingen. Wij zijn de verbindende schakel tussen ICT techniek en gebruik. 

Van randapparatuur tot software oplossingen leveren wij voor de allerlaagste prijs mogelijk!

Enkele steekwoorden betreft dit onderwerp: Desktop en Laptop computers, VOIP telefonie, Filesharing, email, helpdesk software, password databases, communicatie software, project software, project oplossingen, remote desktop, wifi printers, wifi netwerk, urenregistratie, gratis oplossingen, voordelige oplossingen, opensource software, goedkope tweedehands computer apparatuur, ict hulp, hulp bij problemen, uitleg op afstand, uitleg op lokatie.  

 

Lachman MediaOver het bedrijf

Lachman Media is al meer dan 11 jaar actief op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp.

Uniek is bij Lachman Media de combinatie van hoge professionele kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs voor klein ondernemers en zelfstandigen.


Omgeving

Den Haag

Amsterdam

Rotterdam

Leiden

Rijswijk

Zoetermeer

Delft

Contact infoEmail en telefoon

Lunterenstraat 54
     2573 PP Den Haag

  www.lachman-media.nl

  info@lachman-media.nl

 Eerst mailen