ICT oplossingen

Lachman Media ICT-diensten is gespecialiseerd in het bedenken, realiseren, onderwijzen en onderhouden van simpele maar slimme IT infrastructuren. Dit op de meest voordelige wijze mogelijk, en daarom zeer aantrekkelijk voor de startende onderneming. Wij richten ons op het creëren van ICT loplossingen voor kleine en midden zakelijke maar ook particuliere omgevingen. Wij zijn de verbindende schakel tussen ICT techniek en gebruik. 

Van randapparatuur tot software oplossingen leveren wij voor de allerlaagste prijs mogelijk!

Enkele steekwoorden betreft dit onderwerp: Desktop en Laptop computers, VOIP telefonie, Filesharing, email, helpdesk software, password databases, communicatie software, project software, project oplossingen, remote desktop, wifi printers, wifi netwerk, urenregistratie, gratis oplossingen, voordelige oplossingen, opensource software, goedkope tweedehands computer apparatuur, ict hulp, hulp bij problemen, uitleg op afstand, uitleg op lokatie.  

 

Lachman MediaOver het bedrijf

Lachman Media is al meer dan 7 jaar actief op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp.

Uniek is bij Lachman Media de combinatie van hoge professionele kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs voor klein ondernemers en zelfstandigen.


Omgeving

Alkmaar

Amsterdam

Assendelft

Den Haag

Koog aan de Zaan

Wormerveer

Zaandam

Contact infoEmail en telefoon

 Serooskerkestraat 58
     1561 TT Krommenie

  www.lachmanmedia.nl

  info@lachman-media.nl

 Eerst mailen