Magento webshop

Magento CMS is het meest gebruikte open source webshop platform. Door zijn uitgebreide mogelijkheden wordt het gebruikt door zowel kleine als grote webshops.

Voor professionele ondernemers gebruiken wij Magento. Een zeer uitgebreide professionele webshop met veel mogelijkheden.

Met Magento kunt u krachtige webwinkels te bouwen. Vooral het gebruikersgemak en de uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product ter wereld.
Een standaard Magento systeem bevat vrijwel alles dat u van een webwinkel kan verwachten, verder is er de mogelijkheid om: meerdere talen te kiezen, meerdere webshops vanuit één systeem te beheren, het uiterlijk van de site tijdelijk aan te passen, ingewikkeldere producten aan te bieden (denk aan één product met verschillende kleuren of maten), nieuwsbrieven, facturen, bevestiging emails en ga zo maar door. U krijgt een webshop waarmee u alle kanten uit kan.

Een basis werkende webshop in Magento vanaf € 1500,- ex btw.
Stuur een email voor meer info of bel: 06-12301833

Lachman MediaOver het bedrijf

Lachman Media is al meer dan 11 jaar actief op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp.

Uniek is bij Lachman Media de combinatie van hoge professionele kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs voor klein ondernemers en zelfstandigen.


Omgeving

Den Haag

Amsterdam

Rotterdam

Leiden

Rijswijk

Zoetermeer

Delft

Contact infoEmail en telefoon

Lunterenstraat 54
     2573 PP Den Haag

  www.lachman-media.nl

  info@lachman-media.nl

 Eerst mailen