• 0612301833
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Whatsapp berichtje
en uw website is up to date.

Van site updates tot social media posts. Wij doen het voor u. U stuurt ons een mailtje of whatsapp berichtje en wij beginnen binnen 24 uur aan de update werkzaamheden. Lachman Media is yourWEBMASTER.nl

ZELF JE SITE

DOEN?WAT EEN STRESS!!

Webdesign

Website of webshop van design tot ontwikkeling. Op maat of met behulp van templates. Wij werken met CMS zoals Joomla, Wordpress en Opencart.

Logo ontwerp

Grafisch vormgeving voor uw huisstijl en logo. De eerste stap van uw onderneming. Of een vernieuwing van een vetrouwde naam.

DTP Drukwerk

De opmaak en het ontwerp van uw print media zoals flyers, posters, folders, magazine maar ook het ontwerpen en bedrukken van uw bedrijfskleding.

Lachman Media Specialist in Webshops

Image

Lachman Media is STERKERBETERSNELLERKRACHTIGERVOORDELIGERdan alle anderen.

Image

Wij bedrukkenT-shirts.Sweaters.Hoodies.Petten....al uw bedrijfskleding!

21022454__2848x3264.png

Kleding bedrukken

Wij kunnen de meeste kleding voor u bedrukken. Op uw eigen bedrijfskleding of op kleding van onze eigen voorraad. Dit kan al in een enkele oplage. Ook intressant voor particulieren dus. Een leuk verjaardags kado misschien?

MEERKLIKSBEZOEKERSSALESKLANTENMET SEO

Met behulp van Google Analytics volgen wij alle activiteit op uw website. Uit de cijfers en statistieken zien we precies wat werkt en niet werkt.

Na de Analyse kunnen we uw website optimaliseren. Door zoekwoorden in uw website terug te laten komen. In kopjes, afbeeldingen, tekst en in links. Ook zorgen we ervoor dat uw website technisch gezien hoog gewaardeerd word door zoekmachines.

Aan de hand van de resultaten kunnen we opnieuw analyseren en eventueel verdere trucs uit de doos halen.  Andere opties om klanten en bezoekers te winnen is om online te adverteren.


ZoekmachineOptimalisatieTracking & analyseVindbaarheid

Analyseer en optimaliseer je website om jouw doelgroep te bereiken. Scoor zo hoog mogelijk in de zoekmachine resultaten. Met de hulp van onze SEO expertise.

googleanalyticatab__400x578.png
Image

Visitekaartjes

Folders & Flyers

Image

RECENTE BLOG ARTIKELEN

Belangrijke partners in onze realisaties

FACTS & FIGURES

An approach to web design aimed at crafting sites to provide an optimal viewing experience and engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Method of support, a technique used to make inferences from high standards in web-readiness.
0%
EFFECTIVE INCREASE
0,750
SECURED PAYMENTS
0+
PROJECTS CAPITALIZED
0W/Y
HULP EN SUPPORT
© 2022 Lachman Media. Alle rechten voorbehouden. yourwebmaster.nl